top of page

Grupo ECMS - SISTEMA DE GE

Público·129 membros

Kayseri Spor Kulübü Alanyaspor maç özeti 06.11.2023 İzlemek

Son dakika transfer haberleri, son dakika spor haberleri, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Süper Lig, TFF 1. Lig ve diğer branşlardan tüm ...

FOTOMAÇ - SON DAKİKA transfer ve spor haberleri Son dakika transfer haberleri, son dakika spor haberleri, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Süper Lig, TFF 1. Lig ve diğer branşlardan tüm ... Elit U17 Fikstür ve Puan Cetveli TFF CORENDON ALANYASPOR, 2. AHMET EMİR ÇINAR · RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ, 2. ALİ OSMAN KALIN · GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 2. ARDA ALTUN · BITEXEN ANTALYASPOR ... Beşiktaş Kayserispor MAÇ ÖZETİ - Son Dakika Futbol Haberi 2 Ara 2019 — Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor Siyah-beyazlılar, maçın son dakikalarında kulübün eski başkanı Fikret Orman aleyhine tezahüratta bulundu. MAÇ ÖZETİ | Alanyaspor 6-3 KayserisporSüper Lig'in 9. haftasında Alanyaspor evinde Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip ezici bir oyun sonunda 6-3 kazandı. Alanyaspor'a galibiyeti getiren goller 14. dakikada Efecan, 22. dakikada kendi kalesine Hosseini, 45. ve 79. dakikalarda Davidson, 55. dakikada Umut ile 77. beIN SPORTS Türkiye (@beINSPORTS_TR) / ... Kayserispor, sahasında Corendon Alanyaspor'u ağırlıyor! #SenTabiiKi Mondihome Kayserispor x Corendon Alanyaspor | #KAYvALY 🏟️ RHG Enertürk ... Sahanın dışında kaybettiğimiz 3 puanlar gerçekten bizi çok üzüyor. Sezon başından beri çok mesaj verdik; eski başkanımız, şimdiki başkanımız, şehrin ileri gelen büyükleri çok destek oldular, çabalıyorlar. Onlara müteşekkirim gerçekten ama demek ki mesajlarımız tam yerine ulaşmamış. Şu an ortada sürdürülebilir bir yapıya ulaşmamış bir Kayserispor var gibi gözüküyor. Bu durum bugüne kadar kulüple, teknik ekiple, futbolcularla, taraftarlarla, personelle birlikte birleşmiş bir Kayserispor’un ilerleyişini zorlaştıracakmış gibi görünüyor, bizimde ilerleyişimizi zorlaştıracak gibi gözüküyor. Tabi golü bulduktan sonra metresel anlamda saha içindeki dizilimimizde biraz geriledik. Rakibimizde reaksiyon göstererek ilk yarının sonlarında bizi kendi sahamıza hapsetti diyebiliriz. Tabi çok zorlu bir maçtı. Yüksek tempoda oynandı. Beni sevindiren taraflar var. Özellikle oyuncularımızın sahada oyunda kalma isteği oyunu yönetme isteği bugün beni mutlu etti. Bence önümüzde bir haftalık süreç var. Sözlerimi dikkatle seçmeye çalıştım. Umarım mesaj yerine ulaştırılmıştır. Son olarak şunu da söylemek istiyorum. Oyuncularıma maçtan öncede söyledim. Gerçekten çelik gibiler. Problemlerle karşılaştılar, zorluklarla karşılaştılar ama hiçbir zaman antrenman yapmaktan, çalışmaktan, maçta iyi oynamaktan vazgeçmediler. Onlarla gurur duyuyorum ama Kayserispor’un bir an önce sürdürülebilir, sağlıklı bir ortama tekrardan kavuşması gerekiyor. Yoksa hem bizim hem de kulübün ilerlemesini, tünelin sonunu görmesini zorlaştırıyor" diye konuştu. ALANYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ FARİOLİ: ÇOK ZORLU BİR MAÇTIAlanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli ise şöyle dedi: "Ben maça iyi başladığımızı düşünüyorum. Oyuncularımız bugün saha içerisinde kalpten oynadılar. ""ÇAĞDAŞ HOCAM FARKLI BİR POZİSYONA TAKILMIŞTIR"Bir gazetecinin hakemin performansı ile alakalı soru yöneltmesi üzerine Farioli, "Konyaspor maçının ardından hakemle alakalı konuşmamıştım. Bugünde konuşmayacağım. Sahanın kenarından gördüğüm hakemlerin kararları doğrultusunda genel anlamda objektif bakarsak iyi bir performans sergilediğini düşünüyorum. Çağdaş hocam farklı bir pozisyona takılmıştır, kendi bakış açılarıyla bir yorum yapmıştır. Ona da elbette saygım var. Bizim açımızdan genel anlamda hakem performansı iyiydi. Maçı bu şekilde kaybettiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. "UMARIM MESAJ YERİNE ULAŞTIRILMIŞTIR"Karşılaşmada çok iyi oynadıklarını belirten Atan, "Bence rakibe 90 dakika boyunca saha içinde çok acı çektirdik. Yüksek şiddetli preslerle, çok top kazanıp gol pozisyonlarına girdik. Fazla pozisyon vermedik ama kaybettik. Sözümün başında söylediğim gibi biz bu puanları sahanın içerisinde kazanıp sahanın içerisinde kaybetmek istiyoruz. Biliyorsunuz ki bu hafta içerisinde tam emin olmamakla beraber, herhalde ilk defa sezonun ortasında bir takımın 3 puanı silindi. Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan: 'Tünelin sonunu görmek zorlaşıyor'Güncelleme Tarihi: Aralık 29, 2022 13:12DHAOluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2022 21:05Spor Toto Süper Lig’in 16’ncı haftasında Alanyaspor sahasında Kayserispor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörleri basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. Kayserispor’un bugüne kadar kamuoyunun beklentilerinin üzerinde bir futbol oynadığını ifade eden Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, "Ligde iyi bir puan kazandık. İyi futbol oynadık. Biz istiyoruz ki maçları ve puanları saha içerisinde kazandığımız gibi saha içerisinde kaybedelim. Evet bugün Alanyaspor’a maçı kaybettik, rakibimizi tebrik ederiz ama nasıl kaybettik bunları da konuşmak gerekir diye düşünüyorum. Kayserispor Alanyaspor maç özeti izle 6 Kasım 2023 Canlı 12 saat önce — 22 dakika önce — Kayserispor'un ise ·Süper Lig'in 18. ·Verbindung Seemann Wiederholung Alanyaspor Kayserispor 0-1 - HAZIRLIK MAÇI ÖZET MAÇ ... dakikada Diedhiou'dan geldi. Maça hızlı başlayan Kayserispor'un gollerini ise 9. dakikada Onur ile 15. dakikada Gavranovic ile 88. dakikada Mustafa Pektemek kaydetti. Bu sonucun ardından Bülent Korkmaz ile çıkışına devam eden ve yenilmezlik serisini 6 maça taşıyan Alanyaspor 17 puana yükselerek 7. sıraya yerleşti. Üst üste 2. yenilgisini alan Kayserispor ise 11 puanla 11. sırada kaldı. Süper Lig'in 10. Sağ kanattan Emre Akbaba topu ceza sahasına ortaladı. Hosseini'nin ters kafa vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Lung'un müdahalesine rağmen filelerle buluştu: 2-2 45' Alanyaspor öne geçti. Sağdan gelişen atakta Efecan Karaca, ceza sahası dışında topu Davidson'a çıkardı. Bu futbolcunun vuruşunda, savunmaya çarpan top ağlara gitti: 3-2. 55' Alanyaspor farkı ikiye çıkardı. Sol kanattan gelişen atakta Efecan Karaca, ceza sahası dışındaki Umut Güneş'e pasını verdi. Sol çaprazdaki Umut Güneş'in kontrol ettikten sonra kaleye gönderdiği top, ağlarla buluştu: 4-2 72' hızlı gelişen Alanyaspor atağında Diedhiou, koşu yapan Emre Akbaba'ya pasını verdi. Ceza sahasına sokulan Emre Akbaba'nın vuruşunda, meşin yuvarlak yandan dışarı çıktı. 77' Alanyaspor, skoru 5-2'ye getirdi. Sağ kanattan gelişen atakta Juanfran, Emre Akbaba'ya pasını çıkardı. Efecan Karaca, ceza sahası içinde önüne gelen topa gelişine vurdu. Meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-1 15' konuk ekip yeniden öne geçti. Rakip ceza sahası dışında kaleyi çaprazdan gören noktada topla buluşan Onur Bulut arka direğe ortasını yaptı. Thiam'ın kafayla içeriye çevirdiği topa Gavranovic ayak koydu ve takımını öne geçirdi: 1-2 20' soldan gelişen Alanyaspor atağında Davidson, pasını Emre Akbaba'ya çıkardı. Bu futbolcunun ceza yayının gerisinden vuruşunda, kaleci Lung topu çeldi. 22' ev sahibi ekip bir kez daha beraberliği sağladı. Gerek bizim tarafımızdan gerekse rakip tarafından ilk 25 dakika sahada inanılmaz bir ritim vardı. Karşımızda tabi ki iyi organize olan bir rakip vardı. Konyaspor maçında göstermiş olduğumuz o çaba ve özverinin ardından bu denli zor bir maça çıkmak kolay olmadı. Rakibimiz 4-5 kere dizilim değiştirdi. Bizde buna değişiklikler ile karşılık verdik. Oyuncularımız bu değişikliklere net bir şekilde adapte oldu. Golü bulduk ardından ikinci golü bulduk. Kayserispor - Alanyaspor Ziraat Türkiye Kupası Kayserispor - Alanyaspor Maç kadroları, Maç sonuçları, Maçın gollerinin videoları. Muhtemel 11'ler | Corendon Alanyaspor, Kayseri - Aktif Futbol 2 gün önce — Son iki maçını galip bitiren Mondıhome Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası 3.tur maçında Iğdır Futbol Kulübü'nü de 4-0'lık skorla geçti. Recep ... haftasında Alanyaspor, Fenerbahçe deplasmanına gidecekken, Kayserispor ise Konyaspor deplasmanında puan arayacak. MAÇ ÖZETİ 9' Yukatel Kayserispor öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta Attamah topu içeriye çıkardı. Rakip alanda topla buluşan İbrahim Akdağ, pasını sağdan bindiren Onur Bulut'a verdi. Bu futbolcunun ceza sahası içinde sağ çaprazdan yerden vuruşunda, meşin yuvarlak filelerle buluştu: 0-1 14' Aytemiz Alanyaspor beraberliği yakaladı. Sağ kanattan Juanfran'ın ceza sahası içine ortaladığı topu Kayserispor defansı uzaklaştırmak istedi. Galatasaray 2-3 Alanyaspor MAÇ SONUCU (ÖZET VE 10 Şub 2021 — Ziraat Türkiye Kupası final heyecanı bu akşam oynanan Galatasaray Alanyaspor maçıyla devam etti. Aytemiz Alanyaspor, Galatasaray'ı evinde ... (ÖZET) Kayserispor - Alanyaspor maç sonucu: 0-4 20 May 2023 — Süper Lig'in 35. haftasında Ömer Erdoğan'lı Alanyaspor, Çağdaş Atan'ın ekibi Kayserispor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. İşte maçın yazılı ... Mondihome Kayserispor - Corendon Alanyaspor Maç Özeti Mondihome Kayserispor Corendon Alanyaspor. ÖZETLER VE GOLLER · CANLI SKOR · beIn SPORTS HABER CANLI YAYIN. TRENDYOL SÜPER LİG. 2022/2023. 35 .Hafta. Kayseri Spor Kulübü Alanyaspor maçı 06.11.2023 Sayfa 13 saat önce — Sayfa · Profesyonel Spor Kulübü. 󱤂. alanyaspor.org.tr. Alanyaspor Mondihome Kayserispor maçı hazırlıklarımız devam ediyor. Kayserispor Alanyaspor maç özeti izle 06/11/2023 Çevrimiçi 12 saat önce — Kayseri Spor Kulübü Alanyaspor özet izle 6 Kasım 2023 Canlı 54 dakika önce — ALANYASPOR - KAYSERİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA 7 - İHA ÖZET İZLE ...

Informações

Bem-vindo ao grupo! Você pode se conectar com outros membros...
bottom of page